Parempaa isännöintiä ja sujuvampaa taloyhtiön arkea sähköisesti, Asumisinfo on ratkaisu digitaaliseen taloyhtiömaailmaan

Digitalisaatio on mahdollisuus

Oikealla tavalla käyttöönotettujen sähköisten palvelujen sekä ajantasaisen viestinnän avulla isännöitsijätoimisto parantaa palveluaan ja tehostaa toimintaansa. Sähköiset palvelut ovat avain kasvuun ja parempaan kannattavuuteen.

Sähköiset palvelut ovat menestyksen edellytys

Taloyhtiöiden toiveet ja vaatimukset paremmasta palvelusta lisääntyvät. Ihmiset, myös ikäihmiset, ovat jo tottuneet sähköisiin kanaviin. Vauhti vain kiihtyy, kun diginatiivien määrä taloyhtiöissä ja niiden hallituksissa lisääntyy.

Ota digitaalisuuden hyödyt käyttöön ja vastaa haasteeseen! Asumisinfon avulla sähköisten palvelujen käyttöönotto ja taloyhtiöiden tarpeisiin vastaaminen on yllättävän helppoa.

Asumisinfo on isännöinnin ja taloyhtiöiden tarpeisiin kehitetty eri isännöintijärjestelmiin integroitu sähköinen palvelu, joka helpottaa ja tehostaa isännöinnin ja taloyhtiön välistä viestintää, yhteistyötä ja asiointia.

Asumisinfo on työkalu isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle sekä asumisen käyttöliittymä taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Asumisinfo tarjoaa hyötyjä myös huoltoyhtiöille ja muille palvelun tarjoajille. Asumisinfo on ratkaisu läpinäkyvään ja oikea-aikaiseen taloyhtiöviestintään.

 

Asumisinfotiimillä on hyvä isännöintitoimialan tuntemus sekä vankka kokemus liiketoiminnan, palvelujen ja markkinoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta. Asumisinfon lisäksi tarjoamme osaamisemme asiakkaidemme käyttöön, kun palvelua otetaan käyttöön isännöitsijätoimistossa ja jalkautetaan taloyhtiöihin. Lisäksi jaamme mielellämme tietoa ja parhaita käytäntöjä palvelun käytöstä osana isännöintiä ja asiakaspalvelua.

Asiakkaitamme

“Olemme olleet Asumisinfoon todella tyytyväisiä, se on hyvä työkalu jo pelkästään isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen välillä. Pöytäkirjat, raportit ja ohjeet ovat nopeasti ja helposti siirrettävissä Asumisinfoon. Käyttö on todella helppoa niin meille kuin asiakkaillemmekin. Kaikille taloille jaettavat tiedotteemme menevät vaivattomasti yhdellä kertaa joka taloon. Asumisinfon kautta saamme toimitettua yhtiökokouskutsut ja tiedotteet osakkaille ja asukkaille helposti ja nopeasti säästäen paljon työaikaa ja taloyhtiöiltä kustannuksia. Myös huoltoyhtiöille tehtävät työpyynnöt hoituvat nopeasti ja helposti. Myös asiakkaamme ovat tosi tyytyväisiä palveluun.”

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy, Tuija Kalliokoski
www.jskipa.fi

“Asumisinfon ehdoton etu on selkeys ja helppo käytettävyys. Tiedotteiden ja pöytäkirjojen lataaminen on nopeaa ja vaivatonta. Palvelu toimii yhdessä isännöintijärjestelmän kanssa helpottaen työtä, ei tarvitse ylläpitää kahta päällekkäistä järjestelmää. Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset tuovat käyttäjälle turvaa ja tunnukset poistuvat käytöstä, kun henkilö poistuu taloyhtiöstä. Käyttäjä löytää hakemansa tiedon nopeasti ja varsinkin hallituksen jäsenillä on kaikki tieto saatavilla yhdestä paikasta. Ongelmatilanteet, joita on ollut vähän, on hoidettu todella ripeästi. Kaiken kaikkiaan meille erittäin toimiva ratkaisu 😊.”

Isännöinti Granberg Oy, Tiia Granberg  
www.isannointigranberg.fi

”Asumisinfo sopii erityisen hyvin meille isännöintiyrityksenä, jolla on useita satoja isännöitäviä taloyhtiöitä. Meille Asumisinfo on erityisesti hyvin hallittava, helppokäyttöinen ja vaivaton tiedottamiskanava niin sähköpostin kuin iPostinkin avulla toteutettavaan, meidän ja hallinnoimiemme taloyhtiöiden väliseen viestintään.”

Uniko Isännöintipalvelut Oy, Pauli Ratu

“Asumisinfon käyttöönotto oli vaivatonta, ja se tehostanut merkittävästi työskentelyä isännöitsijätoimistomme ja taloyhtiöiden välillä. Erityisesti tiedottaminen on nyt jouhevampaa ja nopeampaa. Myös kilpailukyinen hinta on ollut positiivinen tekijä yhteistyössämme palveluntarjoajan kanssa.”

Hansa Isännöinti Oy, Sami Lehtola
www.hansaisannointi.fi