Asiakkaitamme

“Olemme olleet Asumisinfoon todella tyytyväisiä, se on hyvä työkalu jo pelkästään isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen välillä. Pöytäkirjat, raportit ja ohjeet ovat nopeasti ja helposti siirrettävissä Asumisinfoon. Käyttö on todella helppoa niin meille kuin asiakkaillemmekin. Kaikille taloille jaettavat tiedotteemme menevät vaivattomasti yhdellä kertaa joka taloon. Asumisinfon kautta saamme toimitettua yhtiökokouskutsut ja tiedotteet osakkaille ja asukkaille helposti ja nopeasti säästäen paljon työaikaa ja taloyhtiöiltä kustannuksia. Myös huoltoyhtiöille tehtävät työpyynnöt hoituvat nopeasti ja helposti. Myös asiakkaamme ovat tosi tyytyväisiä palveluun.”

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy, Tuija Kalliokoski
www.jskipa.fi

“Asumisinfon ehdoton etu on selkeys ja helppo käytettävyys. Tiedotteiden ja pöytäkirjojen lataaminen on nopeaa ja vaivatonta. Palvelu toimii yhdessä isännöintijärjestelmän kanssa helpottaen työtä, ei tarvitse ylläpitää kahta päällekkäistä järjestelmää. Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset tuovat käyttäjälle turvaa ja tunnukset poistuvat käytöstä, kun henkilö poistuu taloyhtiöstä. Käyttäjä löytää hakemansa tiedon nopeasti ja varsinkin hallituksen jäsenillä on kaikki tieto saatavilla yhdestä paikasta. Ongelmatilanteet, joita on ollut vähän, on hoidettu todella ripeästi. Kaiken kaikkiaan meille erittäin toimiva ratkaisu 😊.”

Isännöinti Granberg Oy, Tiia Granberg  
www.isannointigranberg.fi

”Asumisinfo sopii erityisen hyvin meille isännöintiyrityksenä, jolla on useita satoja isännöitäviä taloyhtiöitä. Meille Asumisinfo on erityisesti hyvin hallittava, helppokäyttöinen ja vaivaton tiedottamiskanava niin sähköpostin kuin iPostinkin avulla toteutettavaan, meidän ja hallinnoimiemme taloyhtiöiden väliseen viestintään.”

Uniko Isännöintipalvelut Oy, Pauli Ratu

“Asumisinfon käyttöönotto oli vaivatonta, ja se tehostanut merkittävästi työskentelyä isännöitsijätoimistomme ja taloyhtiöiden välillä. Erityisesti tiedottaminen on nyt jouhevampaa ja nopeampaa. Myös kilpailukyinen hinta on ollut positiivinen tekijä yhteistyössämme palveluntarjoajan kanssa.”

Hansa Isännöinti Oy, Sami Lehtola
www.hansaisannointi.fi